WORKSHOP Consultația psihologică:evaluare, diagnostic, intervenție. Aplicații în psihologie clinică și educațională”

Home » Articole » WORKSHOP Consultația psihologică:evaluare, diagnostic, intervenție. Aplicații în psihologie clinică și educațională”
Asociația „PAPY”  organizează la TÎRGU-JIU,  15 – 17  noiembrie  2013 WORKSHOP cu tema „Consultația psihologică:evaluare, diagnostic, intervenție. Aplicații în psihologie clinică și educațională”
 
Durata: 20 ore
Credite CPR: 20 credite acordate de Colegiul Psihologilor din România (acreditat de comisia de psihologie clinică, consiliere și psihoterapie PV 1/14  02  2013 și comisia de psihologie educațională PV 2/22 02  2013)
Formator:Dr. Login Dorina, psiholog principal supervizor (psihologie clinică și  psihologie educațională)
Informații, înscrieri
Psiholog drd. Negomireanu Ion 
tel. 0765463766
 
             Workshop-ul se adresează psihologilor ce activează în domeniul clinic şi educaţional: centre de sănătate mintală, policlinici, secţii de psihiatrie, instituții școlare (școli, grădinițe, centre de asistență psihopedagogică), servicii din cadrul direcțiilor de asistență socială și protecția copilului, fundații, ONG-uri, asociații.
Problematica este abordată din perspectiva psihologului practician, integrând aspectele teoretice și practice  ale organizării și derulării unei consultații psihologice. Focalizarea pe cele două arii – clinică și educațională – este rezultatul experienței practice care arată necesitatea colaborării specialiștilor din cele două domenii în condițiile recunoașterii elementelor comune, interacțiunilor dar și a elementelor specifice, a cunoașterii și respectării granițelor și limitelor de competență.
Principalele  întrebări la care workshop-ul își propune să răspundă sunt: ce este „consultația” psihologică? care sunt funcțiile consultației psihologice în domeniul clinic și educațional? cine este subiectul consultației psihologice – de ce, în ce scop, când, cum, în ce mod se desfășoară consultația psihologică? Informațiile privind strategia evaluării psihologice, decizia și diagnosticul psihologic (utilizarea/integrarea informațiilor rezultate în procesul de evaluare, formularea concluziilor, elaborarea raportului), comunicarea rezultatelor și problema prognosticului  sunt susținute de aplicații practice.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vremea

Footer Column 3

This is a widgetised area. Fill it with content from the Widget Admin area.

Footer Column 4

This is a widgetised area. Fill it with content from the Widget Admin area.

A wordpress theme from BWThemes